Cum să ștergeți un cont în Outlook 13

Microsoft Outlook vă permite să gestionați mai multe conturi de e-mail fără a fi nevoie să utilizați browserul Web. Puteți adăuga toate conturile dvs. de e-mail, inclusiv Gmail, Yahoo Mail, Outlook.com și AOL, în Outlook. Dacă nu mai folosiți unul dintre conturi, Outlook vă permite să îl ștergeți. Când ștergeți un cont de e-mail, toate datele sale sunt șterse de pe computer. Nu vă faceți griji, datele sunt descărcate din nou, dacă adăugați contul în Outlook mai târziu.

Ștergerea conturilor Outlook

Lansați Microsoft Outlook, faceți clic pe „Fișier”, faceți clic pe „Informații” în panoul de navigare, faceți clic pe butonul „Setări cont” și alegeți „Setări cont” din meniu. Fereastra rezultată Setări cont listează toate conturile dvs. de e-mail în fila E-mail. Selectați contul pe care doriți să îl ștergeți și apoi faceți clic pe butonul „Eliminare”. Faceți clic pe „OK” numai dacă sunteți absolut sigur că doriți să eliminați contul. Contul este eliminat în doar câteva secunde.